ÅNGERRÄTT, BYTE & REKLAMATION


BYTE OCH ÖPPET KÖP GÄLLER EJ SMINK!

ÅNGERRÄTT
Du har alltid rätt att ångra din beställning inom 14 dagar i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Du utnyttjar din ångerrätt genom att meddela vår kundtjänst  att du ångrar ditt köp. (Öppet köp gäller EJ vid köp av reavaror!) Öppet köp och bytesrätt gäller ej heller på smink och parfymer.
Varan ska skickas i retur till vår adress i Lysekil, i oförändrat skick inom 14 dagar räknat från det datum paketet anlänt och avisering skickats ut till kund. (Efter 14 dagar lämna endast tillgodo) Vi kontrollerar alla returer vi tar emot. Konsumenten ansvarar för eventuell värdeminskning av varorna.
Vid ej uthämtat paket som returneras till oss av DHL tillkommer en kostnad på 200:-


EJ GODKÄND RETUR

Om returen inte godkänns kommer den att returneras till avsändaren som debiteras fraktkostnader.
Varan får inte vara brukad eller nedsmutsad (gäller även parfymer och andra främmande lukter).


 
BYTE & RETURÄRENDE
Vid byte av storlek kontakta vår kundtjänst och skriv vilken storlek som du önskar att byta till.
Om du vill byta din produkt mot annan produkt måste du göra en retur på den produkt som du längre inte vill behålla och sedan göra en ny beställning.
Du som kund står för returfrakten vid ett byte eller en retur och Papaya bjuder vid byte på frakten tillbaka till dig.
Vid retur kommer vi att betala tillbaka dina pengar enligt överenskommelse, efter att vi mottagit och kontrollerat varorna.
Fraktkostnad betalas ej tillbaka. Har ni handlat och fått fraktfritt och väljer att returnera alla varor så tillkommer även fraktkostnader på 69 kr.

REKLAMATION
Om en vara är trasig eller på annat sätt förstörd, kommer vi i första hand att ersätta varan med en ny. Om detta ej är möjligt, kommer vi istället att göra en återbetalning.
Om du upptäcker fel på en vara ska du som kund kontakta vår kundtjänst så fort du upptäckt felet. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte har något ursprungligt fel eller är felaktig. Vi står för returfrakten för godkända reklamationer.

Kontakta oss om ni vill att vi bokar returfrakt åt er, till en kostnad av 69:-.