Om oss

OM PAPAYAS.SE


Papayas.se säljer mode på nätet för mode- och skönhetsmedvetna män & kvinnor mellan 18 och 65 år.
Papayas inspirerar med nya outfits varje dag, och sätter även ihop hela kit som man kan köpa till paketpris.
Hos oss hittar du kläder, skor, accessoarer och smycken för alla typer av tillfällen. Vi säljer varor från kända märken så som SISTERS POINT, ZEZE, HAGA EYEWEAR, GEMINI, CAPRI COLLECTION, ONLY, PIECES, VERO MODA, DRY LAKE, RUT N CIRCLE, ISA DORA, SELECTED HOMME, JACK& JONES, KALOKERI, BAGOHOLIC MM

Papayas.se har ett brett utbud av de allra senaste trenderna inom mode.
Vi vet vad som är nytt, på gång och vad som händer just nu. Hos oss hittar ni alltid de senaste trenderna och kläder för alla tillfällen.

Vår nisch är att vi hjälper er sätta ihop hela outfits, som det sedan går att köpa till paketpris. Vi uppdaterar vår FB och INSTA med tips och inspiration varje dag, och har även tävlingar, samarbeten mm.
Under vintern brukar vi åka runt i Sverige med vår popup butik, dit ni är välkomna att komma och säga hej och kika närmare på vårt utbud. Har ni förslag på städer som ni vill att vi besöker så får ni gärna maila oss och berätta.
Vår fysiska butik hittar ni i Lysekil, där vi har öppet året runt. För mer info om våra öppettider ber vi er kolla vår FB; papayas.se, eller kontakta oss via mail.

Kontakta oss gärna för frågor eller övrig info.

Papaya
Rosviksgatan 5
453 30 Lysekil
0735184217
[email protected]